Kim Kardashian: Aku Munafik  

Posted by on April 23, 2013

TEMPO.CO, Jakarta- Kehamilan Kim Kardashian tanpa ikatan pernikahan dengan kekasihnya, Kanye West, membuat banyak orang ingat akan perkataannya sendiri empat tahun lalu. Kala itu, Kim menentang keras kehamilan kakaknya, Kourtney Kardashian, yang tanpa ikatan pernikahan dengan kekasihnya, Scott Disick.

“Aku sudah mengatakan sesuatu yang kalau dipikir, aku seperti munafik saat itu,” ujarnya dalam acara Ryan Seacrest With the Kardashians: An E! News Presentation, yang mengudara 21 April 2013. 

Dalam wawancara itu Kim mengaku pernah bilang kepada Kourtney untuk tidak memiliki bayi sebelum menikah. Kourtney sendiri kini memiliki dua anak, yakni Mason, 3 tahun, dan Penelope, 9 bulan.  

“Aku sangat ketat dan tegas. Tapi dia (Kourtney) bilang, ‘Pernikahan bukanlah yang aku inginkan’,”kata Kourtney, seperti ditirukan Kim. “Lalu aku sadar dia punya kehidupan keluarga yang lebih bahagia dibanding aku,” ujar Kim saat diwawancarai majalah Cosmo, Februari 2013 lalu. 

Saat ini, Kim mengaku tidak ingin buru-buru menikah, meski sedang mengandung anak pertama. Saat ini Kim tengah menjalani proses perceraian dengan mantan suaminya, pebasket Kris Humphries. 

Kepada Cosmo, Kim pernah mengaku kalau ia dan West bukannya tidak memikirkan pernikahan. “Tapi saat ini aku tidak merasa itu penting. Aku punya teman terbaik yang memahami dan membantuku melewati semuanya, dan sebaliknya. Aku merasa ini yang terbaik untukku,” ujarnya kala itu.

USWEEKLY | DEWI RETNO

Berita Lain: 

Backstreet Boys Terima Hollywood Walk of Fame  

 Europe on Screen Digelar di Tujuh Kota Indonesia  

 Taylor Swift, Fun, dan Maroon 5 Bersaing di BMA  

Sumber: – http://id.berita.yahoo.com/

Kim Kardashian: Aku Munafik  

Kim Kardashian: Aku Munafik  

Wadah panglima: 07/11, Bunga melur mendapat tempat yang istimewa dalam kebudayaan tiga kaum utama di malaysia. keharuman bunga ini menjadikannya sebagai satu elemen penting dalam. Info : israel akan kalah apabila. (gambar) - pen patah blog, Bodoh ko ni, x paham maksud kiasan cerita ni jangan pandai2 cakap munafik. kalau dah seramai tu, mestilah umat islam seluruh dunia dah bersatu.. Serius : kisah seorang wanita yang terkena badi mayat (gambar), Aku g satu kedai kecantikan wanita nak beli collagen tuk awek aku aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur.

Cerita sex || pengalaman di paksa tante | bripturani, Cerita sex || pengalaman di paksa tante - pagi itu aku ada janji untuk menjaga rumah tanteku. oh ya, tanteku ini orangnya cantik dengan wajah seperti artis. Top 10 artis malaysia paling seksi murahan! - kepoh giler, Tahniahlah kepada nabila huda sebab menduduki tangga no 1 artis paling seksi murahan!. (16 gambar)majlis malam berinai ala bollywood liyana jasmay |, Maaf kalau korg x puas hati dgn komen aku…maksud aku, bkn focus pada berinai…sdgkan dalam agama dah terang2 kata wanita boleh berinaimaksud aku knp perlu ikut.

Referensi:
  • wadahpanglima.blogspot.com
  • penpatah.blogspot.com
  • penpatah.blogspot.com
Rating : 4.5 based on 17 Customer Reviews

Tags: ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Comments are closed.

You might also likeclose